O nama

Auto škola RU 022

  • Auto škola „RU 022“ počela je sa radom 5. oktobra 2011. godine. Prve korake smo napravili obukom kandidata za B kategoriju, da bismo danas, celu deceniju kasnije, omogućili polaznicima da steknu dozvolu A, B, C i F kategorije.

 

  • U našem voznom parku nalazi se 13 modernih vozila i imamo šest instruktora koji su visoko profesionalni, vole svoj posao i maksimalno su posvećeni svakom kandidatu. Kao rezultat toga, Auto škola „RU 022“ danas je vodeća u ovoj oblasti na teritoriji Srema, sa više od 1.500 kandidata koji su uspešno položili praktični ispit.

 

  • Naš cilj je da se konstantno usavršavamo, budemo drugačiji i omogućimo polaznicima što bolje uslove za učenje. Trudimo se da budemo kreativni i damo sve od sebe da polaznici zavole vožnju i da se osećaju komforno kada sednu za volan. Verujemo da smo na pravom putu.!

Vozila

Auto škola „RU 022“ uvek ide u korak sa vremenom pa se tako trudimo da spojimo lepo i korisno, odnosno da vozila na kojima učite da vozite i polažete budu moderna, udobna i laka za učenje vožnje kao i za polaganje praktičnog ispita.

Učionica

Moderna i savremena učionica omogućuje vam da se osećate opušteno i resterećeno a u isto vreme i fokusirano tokom predavanja i tokom polaganja ispita. Kapacitet je 27 mesta sa isto toliko računara koji i više nego zadovoljavaju potrebe naših kandidata!